0

Piggene er ute

spurt 2017-11-22 10:00:22 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Kan jeg få en kommentar på mine tanker.. Takket være nok en avgift på min diselbil, (ekstra årsavgift disel+bomstasjon+p-avgift ved SUS), forsvant piggene på dekkene mine for den avgiften får ikke Stavanger kommune. Flere sier at dette er risiko, men samtidig sier produsenter at piggene kun virker på isføre..og noen ganger forlenger br.lengden på våt føre. Så når isføret er borte og piggene ikke er i bruk, er det mønster og gummiblandingen som gjør jobben. Så hardheten på dekket er en minus, men allikevel innenfør ved kjente dekk og og god stand. At nye piggfrie dekk er mer effektive skyldes gummiblandingen, og er for svake til å holde på piggene. Og det er ingen av produsentene, Broom, eller NAF og levrandører som hverken kan eller tørr å gå ut å si at dette kan du gjøre for hvis en ulykke inntreffer...søksmål ol.. og så skal jo en selge dekk. Det er mitt syn og håper på en kommentar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-11-22 12:59:27 +0100

Skjønner jo godt at du er lei av alle avgiftene. Det er vi to om ...

Har fått med meg at dette er et stort tema i Stavanger området i høst. Det er veldig mange som har spurt og kommentert rundt dette.

Vi det si at du har nappet ut piggene på piggdekkene dine for å gjøre de pigg- og dermed avgiftsfrie?

Jeg svarte på det samme forrige uke - og legger ved linken til deg også:

http://www.tv2.no/broom/9494583/

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger