0

ford tansit 2008 2.2 110hk motorhaveri

spurt 2018-03-05 17:53:13 +0200

anonym bruker

Anonym

hei jeg kjøpte bilen min for 1 år siden av en bruktbilforhandler. å nå sist uke sprakk olje filter koppen på vei til jobb. det endte da med at oljen rant rett ut og motoren låste seg .

det kom ingen varsellamper opp i dashbord som kunne forhindret dette.

samme dag dette skjedde ble det også oppdaget at alle bremseklossindikatorer var kuttet/ikke revet i stykker. har jeg klagerett på dette kjøpet?

mvh Ronnie larsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-03-07 11:17:46 +0200

Hei Ronnie - kjedelig sak dette. Og jeg skal la KNA-juristen få gi det endelige svaret her, men hadde bare lyst til å gi min kommentar / betraktning til dette. Så får heller KNA korrigere meg om jeg er helt på jodet.

Her kommer det helt an på hva slags avtale om garanti du har med selger. Men veldig få - om noen i det hele tatt - gir bruktbilgaranti på en såpass gammel bil. Den er jo ti år nå. Men sjekk hva som står om garantier i kontrakten din.

At et oljefilter sprekker er absolutt ikke vanlig, med det kan skje. Dette er heller ikke noe selger kan eller har noen mulighet til å forutse.

Jeg tviler derfor på at du kommer noen vei med dette. Så selv om det sikkert ikke er det du vil høre, så er jeg redd at du må ta dette på kontoen for "Shit happends".

Så får vi høre hva KNA sier.

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

mange takk får svar Benny men nå tenkte jeg ikke på at oljefilter koppen sprak. men at ikke varsel lappen på olje å slikt ikke virket som da jeg kunne ha sett å stoppet å reddet motoren . og at det med ledingene til bremsene klossene er klypt. å dette har jeg ikke vist før nå. mvh ronnie

ronniel gravatarbilderonniel ( 2018-03-07 15:48:17 +0200 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger