Dama vil ha større vogn

spurt 2018-04-10 11:17:45 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Har egentlig to spørsmål, men grunnen til begge spørsmålene sitter i andre enden av sofaen. Dama ønsker større campingvogn.

Vi har i dag ein forhodsvis ny og grei VW Tiguan (2010) og ein gammal korrodert Honda. De siste årene har vi brukt sommerene langs landeveien med Tiguan og campingvogn med totaltvekt ca 1400kg (campingvogn). I år vil dama over på større vogn og ser nå på vogner med totalvekt 2000kg. Dette etter at hun tilfeldigvis leste i vognkortet på Tiguanen at 2000kg er det den kan dra. Tiguanen har tiptronic, og er skeptisk til om den tåler ei så tung vogn. I tillegg har den kort akselavstand og relativt små speil. Som min far sa da han skulle rygge den en gang: "Må til med lesebriller for å sjå noke i dei griseøyrene der". Tror du bilen/girkassa tåler ei så tung vogn selv om det står i vognkortet?

I og med Hondaen må byttes ut, har jeg sett på større firehjulstrekkere. Har Pajero som en favoritt i og med jeg tidligere hadde en Gen2, men også Land Cruiser, Patrol og Rexton er med i vurderingen. Ser at Rexton ligger en god del lavere i pris en de andre. Snakker her i prisklasse opp til 150 000kr. Synest Pajero, Land Cruiser og Patrol er overpriset, men er usikker på om kvaliteten til Rexton er noe å skryte av. Om jeg kjøper en sånn bil er iallefall campingvogn på 2000kg ingen problem. Hva tenker du Rexton kontra de tre andre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett