0

Vindu som lever sitt eget liv

spurt 2018-05-10 13:06:41 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har en Opel Mokka 2013 Modell hvor vinduet på passasjersiden fremme "lever" sitt eget liv. Det åpner seg og er vanskelig å få igjen. Så vidt jeg har forstått så er kondens årsaken. Bryteren virker av og til, men ikke alltid.

Er det enkelt å få fatt i deler og kan dette repareres raskt. Det verkstedet jeg bruker sier at det tar to måneder å få fatt i deler?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-05-11 10:42:03 +0100

Hæææ? To måneder for å få tak i det som burde være en kurant del til en ganske ny bil? Det høres helt spinnvilt ut.

Her er det vel snakk om enten rutehever-motor- så det synes jeg høres veldig rart ut. Da må det jo være utsolgt fra sentrallageret og at men venter på en ny forsyning fra en underleverandør. Vil jeg anta. Det kan jo skje.

I slike tilfeller så må man prøve å hjelpe kunden på en annen måte. For eksempel ved å «låne» deler fra en bruktbil eller noe, for dette er i overkant dårlig service, om du hverken har fått en god forklaring eller at de har gjort noen andre grep fir å hjelpe deg ut av knipa.

Vi anbefale deg å ta kontakt med forhandleren igjen. Be de komme med ett forslag til løsning. Om de ikke kan eller vil, så ta en telefon til importøren og hør med dem.

De selger jo ikke så mange biler om dagen og burde definitivt ta vare på de kundene de har.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger