0

Gear kasse trøbbel

spurt 2018-05-17 11:46:57 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, tidligere hadde dere en tråd om problem med gearkasse i hyundai i40 . Jeg sliter med det samme problemet på min i40 det vil si at den er veldig vanskelig å få i 1 og 2 gear spesielt når den er kald. Tatt opp dette med forhandler og de sier at dette problemet har de ikke hørt om før. Kontaktet Hyundai Norge og de kommer med samme svar. Har byttet gear olje uten noen .merkbar forskjell. Er dette et problem som en bare må leve med ? Og hvordan kan det ha seg at verken forhandler eller importør har hørt om dette mens når en googler det så er mange som sliter med det samme ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-05-18 10:37:10 +0100

Heisann! Det er riktig at Hyundai har trange gir på første og andre i i40 (og i20).

Jeg er nok redd dette er konstruktivt betinget og at det ikke finnes noen quick-fix her. Det finnes biler som har fått ny og forskjellig gir-olje både to og tren ganger uten at det har hjulpet. Senere også ny clutch og til slutt ny girkasse. Problemene var der fortsatt. Dessverre.

Men ett tips som kanskje kan hjelpe noe er å bruk QMI-tilsettning i giroljen. Det kan faktisk hjelpe en god del og det er feler som lovpriser produktet.

Så, selv om jeg er litt skptisk til slike produketer, så blir det faktisk mitt tips til deg her. Det er vedrt å gi det en sjanse.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger