Moderne, rimelig, firehjulstrekk og manuell?

spurt 2018-07-24 16:34:25 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny!

Jeg er stadig på let etter en ny bil. For øyeblikket kjører jeg en Audi A4 B6 og er godt fornøyd. Den er iallefall bedre enn endeløse antall E39 før denne.

Jeg bor på vestlandet og trenger en god vinterbil, noe BMW'ene ikke har vært. De har heller ikke hatt nye vintersko, men en bakhjulstrekker i bratte, glatte oppoverbakker er aldri gunstig. Audien har ikke fått prøvd seg på vinteren med meg bak rattet, så dette blir spennende.

Jeg er uansett snart ferdig utdannet og ser frem til å kjøpe en veldig ny bil. Så ny som mulig. Jeg synes det er viktig at bilen ser bra ut, og har en god dose nødvendig og kanskje litt unødvendig utstyr.

MEN.. Jeg har igjen fått sansen for manuell girkasse som jeg har på Audien. Men jeg sliter med å finne en moderne, rimelig bil med firehjulstrekk og manuell girkasse. Har du tips?

Jeg har sett på ny Skoda Octavia Scout, men den har ikke manuell kasse. Jeg har funnet en Audi A4 allroad 150hk 2017 modell som har alle behov, men det er også den eneste jeg har funnet fra Audi Allroad serien.

Jeg er glad i tyske bilmerker, men det meste er aktuelt så lenge er god kvalitet. Nye Mazda 6 blir spennende å se på.

Maxpris: 500 000,-

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett