0

6 mnd igjen av leasingen

spurt 2018-08-17 22:30:34 +0200

anonym bruker

Anonym

Kan eg selge bilen privat? Har leaset i 2 1/2 år og har 6 mnd igjen, om jeg selger privat, hvordan blir da greiene om det skulle være riper, skader, fnugg i seter o.l? Må jeg som førstegangs-leier betale dette eller havner det på kjøper/daværende Eiger når leasingpeiode går ut? Men bilen er veldig pent brukt, og lite kjørt, men nå har jeg hørt de alltid finner «ting» slik at vi må betale myyye ekstra.... hva er riktig?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-08-20 10:56:03 +0200

Du kan jo ikke selge denne bilen privat. Det er ikke du som eier den, men et leasingselskap / forhandler. Så glem tanken om salg.

Skader utover det som kalles "normal slitasje" nå du betale for ved tilbakelevering. Da blir det tatt en takst på bilen din - og da bør du absolutt være tilstede.

Min erfaring er at dette har blitt mye "ryddigere" de siste årene. Leasing har blitt mye vanligere og man har bedre rutiner og mer erfaring på hva som er normalt og ikke fullt så normalt av slitasje på biler.

Dessuten vil de nok gjerne at du leaser en ny bil og da må de jo stelle litt pent med deg, så du ikke går til en konkurrent.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger