0

Lurer på om det er mange som sliter med mazda

spurt 2018-08-21 23:20:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Lurer på om det er mange som sliter med Mazda 6 4wd. Mener bilen ikke hadde gått igjennom en kvalitetskontroll. ‎Bengt Hansen‎ til Mazda Norge 1 min · For alt dere gjør i verden ikke kjøp Mazda6 4wd. Om dere kjører en del km i året så vil denne bilen bli ditt livs verste mareritt. Om de Japanske eierene hadde vist hvordan servicen og kundebehandlingen er i norge så tror jeg ikke de hadde blitt særlig blid. Mitt siste mazda problem er frontlyktene som ble skiftet i fjor pga kontaktnettet eiret og var fult av vann. Måtte på ny skifte frontlykt og ledningsnett pga av eiring fordi lednings nettet tok inn vann. Reklamasjonen ble stoppet i mazda systemet fordi det var sansynlig at jeg ikke hadde brukt mazda sin oljebeskrivelse på service????????? Setetrekkene av skinn begynte å oppløses etter 35000km. remhjuls skift og stramere + 6-7 rembrud,motorskift,sensorer osv. Alt har mazda vrid seg unna når det gjelder reklamasjon. Jeg har toyota og mercedes også på en skala på ti så når Mazda ikke opp til en. Dette sier litt om hilken kvalitet og service de har. Forhandlere over hele norge begynner nå å kvitte seg med mazda fordi mazda ødelegger deres bedrifter i den grad at kundene raser og velger andre merker. Mitt råd er aldri kjøp mazda.Bengt .Nordkapp Taxi/Artic Travel Service vi kan bil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-08-31 12:36:52 +0100

Hei. Jeg er selv eier av en mazda 6 2013 modell 2,2D med fullt motorhavari. Bilen er enda ikke fylt 5 år. Alle servicer er fugt. Og siste service ble gjort 5 DAGER før motorhavariet oppsto langs E18. Mazda Norge nekter å hjelpe til på noen som helst måte. Skulle tro de kunne tatt noe på goodwill når bilen er såpass ny. Eller er Mazda en forbruksvare som ikke skal vare mer enn 5 år?? Verste service og bil jeg noen gang har hatt. Kjøper meg heller en vw passat 1999mod som har gått 300 000km ovenfor en ny Mazda. For pastaen vil fortsatt levere lenger levetid. Vennlig hilsen Enda en lei Mazda eier.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2018-08-21 23:20:36 +0100

Sett: 383 ganger

Sist oppdatert: Aug 31 '18

Antall visninger