0

Landcruiser bruktimportert kontra "norsk"

spurt 2018-08-24 06:02:43 +0200

Ove gravatarbilde

Hei. Endelig skal jeg kjøpe meg en lLandcruiser. Ser på to 2010 modeler begge GX of ser ut til å ha samme utstyr. Så oppdaget jeg at den ene er bruktimportert og registrert i Norge 2011 men den andre er såkalt norsk. Den bruktimporterte har litt kortere km distanse og er litt rimeligere. Begge skal være fulgt opp med servicer. Bør jeg skygge unna den bruktimporterte? Håper på en raskt svar!!!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-08-24 10:04:17 +0200

Heisann. Sjekk at begge bilene har samme utstyr. En del av bruktimporterte her bla. ikke doble batterier etc.

Jeg ville nok også sjekket historikken litt nøye på den bruktimporterte, det er jo en kjent sak at det jukses en del med kilometerstanden. Så det er grunn til å være litt skeptisk og velge bil med omhu. Men om alt ser greit ut så er det ikke noe i veien for å kjøpe den bruktimporterte.

Hadde jeg vært deg ville jeg valgt den som er i best teknisk stand og som gir best magefølelse. Dette er uansett gode og fine biler. Jeg har hatt et par stykker selv og var godt fornøyd med begge.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger