0

Nye Hyundai utfordrer Tesla

spurt 2018-09-02 11:58:29 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Dere hadde et innslag i forbindelse med "god morgen" på TV2 i uken som gikk hvor det mellom annet ble hevdet at denne nye elbilen blir en utfordrer til Tesla når det gjelder rekkevidde. Jeg kjører selv en ny Tesla 100 D som er oppgitt etter den nye standard med 59,7mil som rekkevidde. Kjørte fra Bergen til Skarnes sist helg uten å lade (50mil). Lurer derfor på hvem av Tesla sine modeller som vedkommende sammenlignet denne Hyundaien med, mulig det Tesla 3?. Mange har lurt på dette.

Håper på et svar. Mvh. Oddvar Grøteig

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-09-03 11:01:39 +0200

Hei Oddvar! He, he... Det var kollega Vegard som stod for den (Han her selv hatt Tesla - og er fan, bare så det er sagt ...)

Er vel ikke til å stikke under en stol at man innimellom kan bli litt i overkant tabloid. Når det er direkte TV så kan men heller ikke gjøre om på det. Tro meg det er ganske "vondt" når man kommer i skade for å di noe feil / dumt på TV når du hører det selv...

Jeg tror uansett ikke at Tesla og Hyundai Kona kjemper om de samme kundene. Det som menes er jo bare at bilen har god rekkevidde. For det har den - til en hyggelig pris også. Bilen kommer etter alt å dømme til å selge svært bra og det er hyggelig for Hyundai, som har hett noen litt tunge år...

Så får du og jeg kose oss med hver vår Tesla. Jeg her en TMS 85D som jeg er godt fornøyd med, men funderer litt på en Model 3 når / om den kommer ... Hyundai Kona, tror jeg at jeg står over. Ha en glad dag!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger