0

Jeg stolte på deg, Benny

spurt 2018-09-09 00:28:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg stolte på deg den gangen i 2014 da jeg var på jakt etter ny bruktbil og du hadde en artikkel hvor du anbefalte SAAB. Det var et godt bruktbilkjøp mente du. For etter konkursen kunne en spare mye penger på å kjøpe SAAB. Så feil kan en ta. Jeg hadde artikkelen din i bakhodet og gikk på biljakt. Ja, SAAB er utrolig god bil å kjøre, meget god sittekomfort og ligger godt på veien. NÅR BILEN FUNGERER SOM DEN SKAL!!!! I 4 år har jeg holdt ut. Og den bilen er et mareritt!!! Har byttet batteri minst 3 ganger på den. Radioen tok kvelden. Den kokser og spyr ut sort eksos hver 3 mnd og blir tregere i bakker. I perioder drar den så dårlig at jeg får bilen opp i maks 50 km. Motorlampa lyser når det ikke er noe galt med bilen, men når lampa slukker kan du være sikker på at det blir noe galt med bilen tvert! Det verste av alt var at dieseltanken DATT AV da jeg kjørte i vinter. (Det er jo elbil tider nå så helt sikkert derfor) jeg kjørte forresten rolig. Nå har jeg vært så heldig at pappa har betalt utallige verksted regninger og har reparert bilen min. Men nå er det nok. Jeg kommer til å kjøre bilen på huggeriet og vil helst se når bilen blir knust! Aldri mer SAAB for min del, og ja, jeg har vært uheldig sikkert. Men den bilen har kostet meg mye mer enn tre biler tilsammen (rettere sagt pappa som har betalt) det er den verste bilen jeg noengang har hatt! Ja bilen kunne en prute på for å gjøre et godt kjøp men hva med alle tilleggsutgifter eller at man ikke må være avhengig av å få start på bilen??? Det tok du ikke forbehold om eller nevnte i artikkelen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-10-11 07:01:50 +0100

Så synd, det kan tyde på at bilen er mishandlet før du overtok den. Min Saab har snart gått 300.000 og med kun små reparasjoner. Den har vært ubetalelig trofast i forhold til venners og naboers Citoén, Volvo, Passat, Hundai osv. Og dette er min tredje Saab. Like fornøyd hver gang og ser egentlig etter en nyere. Jeg er usikker på om Benny kan bebreides i dette tilfellet?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger