0

Yaris som fusker litt, årsak?

spurt 2018-09-19 10:38:34 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei

Jeg har en Toyota Yaris 1,33 Style 2012, manuell med 6-trinns kasse. Den har gått 55 000 km og fulgt alle servicer hos Toyota merkeverksted. Siste service var en mellomservice i mars 2018.

Bilen nøkker så veldig i det gassen slippes ved lav fart i lave gir. Det er et mareritt å stå i kø da det blir lugging og nøkking ettersom køen går sakte fremover. Den lugger også litt noen ganger ved svakt pådrag. Jeg kan nevne at jeg tok airconditionrens med Toyota refreshing kit. Det går ut på å sprøyte skum inn i drensrøret til a/c som kommer ut i torpedoveggen. Da jeg gjorde det rant væsken ut på fremakselen så jeg spylte litt der nede for å fjerne den brannfarlige væsken som kom ut igjen av drensrøret. Jeg kan ikke huske om problemet oppsto etter det. Jeg synes kanskje problemet er størst når det er fuktig i været og motoren er kald.

Kan det ha blitt tilbakesprut fra spylingen så det har kommet vann steder det ikke skal være vann, eller er det rett og slett jeg som ikke klarer å kjøre manuelt gira bil etter noen år med multidrivekasser?

Ellers kan jeg nevne at jeg har hatt 5 Toyotaer uten et eneste problem til tross for vanlig hard familiebruk.

Christian

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-09-19 10:49:58 +0200

Hei Christian. Det kan godt være at dette skyldes dårlig kontakt på grunn av vann / fuktighet i en aller annen føler for foreksempel temp. eller turtall. Men da burde det forsvinne ganske fort.

Bruker bilen olje? Noen Yaris her gjort det, med den følge av at tennpluggen blitt "tilgriset" og ikke tenner som de skal. Noen biler har også ftt strekk på registerkjedet og tenner feil.

Begge de to sistnevnte er alvorlige feil dom jeg tror en så ny Yaris som din har "vokst i fra seg". Det har jo blitt fenomenalt gode og feilfrie biler.

Jeg tenker uansett at en tur innom et verksted for en kjapp sjekk er på sin plass her, selv om det er neppe noe alvorlig.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger