0

Mitsubishi outlander vs Subaru XV

spurt 2018-11-17 15:20:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Skal handle meg ny bil i løpet av de neste ukene, og har foreløpig sitt på Mitsubishi Outlander og Subaru XV. Har prøvekjørt XV´en og syntes den virket veldig bra sammenskrudd, selv om det ikke akkurat var en rakett....Har lagt ved 2 finn-linker, som etter det jeg finner på finn virker som bra kjøp. Hvis du skulle valgt en av disse bilene, hvilken ville du gått for og hvorfor? :)

https://www.finn.no/car/used/ad.html?... - Outlander

https://www.finn.no/car/used/ad.html?... - XV

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-11-19 11:46:33 +0100

Jeg er jo veldig glad i Subaru jeg da, så det er lett for meg å anbefale den.

Men her kommer det jo an på behov og ønsker fra deg også. Outlanderen er en god del større og har kraftigere dieselmotor (diesel er jo ikke akkurat in om dagen...)

Begge to er veldig gode, driftsikre og fornuftige biler. Subaru byr i dette tilfellet på mindre plass, mindre motor, lavere komfort, men bedre firhjulsdrift-system. Den er kanskje en mer kurant bil også - med tange på gjensalg når den tid kommer.

Men i dette tilfellet hadde jeg nok gått for Outlander med tanke på plass, ytelse og komfort. Uansett hvem av de du velger så gjør du ikke noe feil - og får god bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger