Er det noe galt med turboen eller noe slanger? Og er lampene mine dårlige eller er det systemet?

spurt 2018-11-21 16:19:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Jeg har en Volkswagen golf 1.9 TDI 105 hk som har i løpet av den siste uka fått en rar lyd i motoren eller turboen. Jeg er litt usikker på hva det kan være, men den drar like fint og det kommer ikke noen stor eksossky ut bak så er nok ikke havari og ikke noe nødmodus fordi den drar som sagt like godt og ikke noe galt med effekten. Den lager en rar lyd når jeg trykker på gassen som en slags vifte eller liten "helikopterlyd" som en slags rotor? Jeg vet ikke hva dette kan være, men det lukter også rart over et spesielt sted i motorrommet, så det kan jo være en lekkasje, men lukter bare over et spesielt sted og motoren låter vanlig når jeg står stille?

Angående lysene så lyser disse betraktelig mye dårligere enn de gjorde før. Særlig nærlysene mine. Ser ikke mer enn typ 2 meter foran bilen og det er litt ekkelt. Lampene er helt reine og gjennomsiktige og lampene ble byttet og justert nylig (xenon) og det hjalp ikke?

Cruisekontrollen min har også helt ut av det blå sluttet å fungere. Vet ikke hva det kommer av, men jeg har vært å tunet bilen for noen måneder tilbake så kan ha noe med det å gjøre. Ingen sikringer har ryket og knappen er ikke defekt?

Takker for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett