0

Kapasiteten på batteripakker i ladbar hybrid

spurt 2018-11-23 10:50:18 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann Benny!

I forbindelse med at min GLC 350e (2017) måtte mye på verksted for feilsøking i SOS systemet fikk jeg i denne tiden låne to forskjellige utgaver av tilsvarende biler; - bare hhv 1 og 2 år nyere. Til min overraskelse oppdager jeg at kapasiteten på batteriene her holder omtrent 30% lengre enn på min bil; - omtrent 10 km lengre. Min har heller aldri vist tilgjengelig 34 km som fabrikken oppgir. Nå har jeg reklamert på dette og får opplyst at forhandleren og fabrikken ikke har noe utstyr eller mulighet for å kontrollere; - annet enn prøvekjøring. Det er vel ikke så mange andre som har fått mulighet til å sammenligne sin bil såpass mye som jeg, derfor er kanskje dette mer omfattende enn vi er klar over?? - Og svært viktig etter min mening som virkelig har glede av elkjøring her i byen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2018-11-23 11:24:14 +0200

Ja - skjønner at du stusser over dette. Det høres jo ikke riktig ut.

I dette tilfellet så synes jeg forhandleren skulle sjekke og teste ut dette for deg. Når du reklamerer så må jo de ta det på alvor. At de mangler utstyr for å sjekke dette er strengt tatt ikke ditt problem.

Du har en ny, dyr og fin bil som du har reklamert på. Da må de finne ut om den er i orden eller ei...

Jeg kjenner ikke til om det har vært noe oppgraderinger av batteriet , software etc. underveis, men det kan jo være. Det må i så fall forhandleren også finne ut av.

Vil anbefale deg å ta en tur innom de igjen å prate litt med de om dette.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger