Hvilken premium-SUV skal man velge?

spurt 2019-01-15 19:40:21 +0100

anonym bruker

Anonym

Med 3 små barn ønsker jeg meg en større bil med mye plass og komfort og som hovedsakelig benyttes når hele familien skal på tur sammen. Vi har en liten el-bil til de daglige gjøremål/til-fra jobb.

Jeg har kommet frem til 3 alternativer som jeg er lysten på. Ser for meg en bil fra 2011-2013 og som ikke har kjørt alt for langt, men man må nok regne med at disse bilene fra disse årene har passert 100.000km på telleren. Alle har muligheter for 7 seter og alle disse har plass til 3 barneseter i bredden, såvidt jeg vet. Jeg hører og leser mye om mulige høye kostnader for noen av disse modellene, men er ikke det jevnt over på alle store SUV-er? Jeg ønsker god plass, men ikke minst gode kjørekomfort både for sjåfør, men også for passasjerer.

Mine alternativer: Audi Q7, Volvo XC90 og Land Rover Discovery 4. Hjertet har veldig lyst på en Land Rover, men er versjon 4 blitt bra nok til å forsvare et kjøp kontra de to andre?

Hva sier man her? Er det store forskjeller på disse modellene mht driftssikkerhet og -kostnader? Hva ville man valgt og hvorfor?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett