Defekt Setevarmer

spurt 2019-01-31 07:33:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Har akkurat lest ett spørsmål her til deg om defekt setevarmer. Mange likheter til mitt eget problem. Kjøpte en fire år gammel Peugeot 508 SW. Fantastisk bil på stort sett alle måter. En 2.0 liters maskin med 180 villige hester.

Ett par uker etter at garanti på 5 år over, så oppdager jeg at setevarmer i førersetet ikke fungerer. Fikk dette sjekket på neste besøk til merkeverksted, og fikk beskjed om at hele ledningsnettet til setet måtte byttes på grunn av varmgang. Dette ville koste 9.000 kroner.

Når dette er varmgang, og tydeligvis noe de hadde harr problemer med før (det var gjort en oppgradering på nytt nett), så må jo dette ha skjedd over lang tid. Mitt yrke er innen dette området, og slik varmgang skjer ikke på en dag, for å si det slik.

Når dette ble sjekket, var garanti på bil gått ut for to måneder siden, og han jeg pratet med var tydelig på at dette ikke var noe som kom inn under garantien. Forhandler vil skifte hele ledningsnettet til setet, inkludert en fordeler / rele. Men kan dette vurkelig være nødvendig p skifte hele nettet ? For meg virker dette som "overkill", og jeg tenker automatisk at det må da være mulig å skifte rele / del som er defekt, sammen med en liten del av ledningsnett ?

Skal jeg slå meg til ro med dette ? Eller har jeg mer rettigheter enn som så ?

Er det andre som har erfaring med dette, og som vet om enklere fiks på dette enn å skifte hele ledningsnettet ?

Takk for svar, Mvh Nils Larsson.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett