Familiebil

spurt 2019-01-31 09:18:23 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny

Jeg har i alt for langt tid prøvd å finne fram til en familiebil til oss, men har rotet meg helt bort i jungelen der ute. Håper du kan gi meg en pekepinn i riktig retning, eller konkrete tips om biler som kan passe.

Vår bilsituasjon i dag er en Grand Vitara 2006 mod, og en V50 2011 mod. Volvoen tilfredsstiller såvidt våre behov. Den blir fort for liten inni, og vi er 3 stk nå, og barn nr 2 er på vei. Suzukien er egentlig topp til mitt bruk med å komme meg fram på bratte fjellveier, båthenger og snøscooter, men har alt for liten bagasjeplass. Det er umulig med stort mer enn en barnevogn og en liten bag.

Vi ser at en Skoda Kodiaq hadde vært prima bil til vårt bruk og ønsker om baggasjeplass, 2-3 barneseter i baksetet og fremkommelighet litt utenfor flat asfaltert vei, men de holder seg litt for godt i pris enda til at vi ser oss råd til å kjøpe en, eller i alle fall fornuften med å kjøpe en. Ser den med 150 hk dieselmotor nærmer seg 500-530 tusen nå, men er litt tilbakeholden med tanke på gjennsalgsverdi. Altså at mange vil mene at motoren er for liten til en så stor bil. Kanskje jeg tenker helt feil også. Det er mulig de kommer til å holde seg godt i pris og tapet blir ikke fort stort ved et salg senere.

Håper du kan hjelpe en forvillet småbarnsfar med litt tips og gode råd på veien.

Mvh Lars

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett