0

Mister kompresjon/motorkraft

spurt 2019-02-06 09:39:08 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg kjøpte en Alfa Romeo 159 i 2018. Den var i vesentlig dårligere stand enn antatt. Det er er en annen sak. Jeg hat bytta bærearmer foran, fjærer og støtdempere bak, bremseklosser og skiver foran og bak samt en caliper. Alle filter og olje. Firhjulskontroll. Batteri og glødeplugger. Sveiset turbo og byttet en pakning i toppen. Skiftet svinghjul og clutch. Byttet multireim og alle lager. Og nå har jeg til og med byttet reg reim og vannpumpe.

Etter multireima ble bytta kom flere varsellamper (autohold på håndbrekk), (anti skrens system) og etterhvert (gul motorlampe). Da tok verksted bilen inn for feilsøking. Det kom opp masse fra veivaksel til kamaksel, osv. Verkested finner ikke hvor feilen kommer fra og anbefaler skift av reg reim, noe jeg gjør. De sier at den satt skeivt på. Feilen er fortsatt der.

Problemet startet med varsellamper uten tap av motorkraft. Så ble den gule lampa tent på E18 etter ca 100 km kjøring i 110kmt. Etter dette har problemet vedvart.

Bilen starter som den skal, den har ingen ulyder eller indikasjoner på feil under kjøring. Den kan plutselig begynne å «bakke» på 1.500 rpm når jeg står i ro. Gassen har hengt seg opp 4-5 ganger. Bilen funker bra i 1 og 2 gir, men mister all kraft/kompresjon ved girskift 3-6 gir. Funker bedre i 4 gir og av og til i 6. Men ikke i 3 og 5 gir. Den mister også gradvis motorkraft i oppoverbakker.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-02-06 11:12:52 +0100

Heisann - dette var da voldsomt til påkost. Husk neste gang at du sjekker bilen NØYE og gjør det FØR du kjøper den...

Jeg tviler på at feilen du beskriver er registerreima - og verkstedets påstand om at den er satt skjevt eller feil på. Jeg synes det høres rart ut.

Forstår jeg deg riktig om det er dieselmotor i denne bilen? Da her jeg mer tro på at det er noe feil med dieselpumpa eller elektronikken knyttet til denne som forårsaker feilen på din bil.

Dette er en kjedelig feil som du absolutt bør få fikset. Få evt et annet verksted til å se på den og de som ser på den nå ikke klarer å finne ut av det.

Ønsker deg lykke til med kjempetøff bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger