0

Lakkforsegling, type og tidspunkt?

spurt 2019-08-27 17:46:53 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Nettopp kjøpt ny bil som jeg vurderer lakkbehandling på. Jeg har fått to tilbud. Ene er drop off til kr 7000, andre er Max protect v1 og unc- r 2 komponents glasscoating til 4700. Begge skal være keramisk. Tror du drop off er verdt prisforskjellen?

Mitt andre spørsmål er at nybilen fikk seg dessverre noen riper under transport fra forhandler. Dette er nå reparert på garanti, og fikk da beskjed om å vente 3 uker før lakkforsegling pga lakkering av skaden. Men nå sier et bilpleiefirma at dette ikke stemmer og det bare er å behandle omså i dag. Hvem har rett eller er dette ikke så viktig?

På forhånd takk. Hilsen en hyundai eier som aldri før hadde trodd han noengang skulle kjøpe en hyundai :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-08-28 10:29:12 +0100

Hei - og gratulerer med ny og fin bil!

Jeg har dessverre ikke nok erfaring rundt dette til å kunne anbefale det ene framfor det andre. Her tenker jeg at det er smart av deg å prøve å lese deg litt opp på de ulike produktene selv, før du velger hva du går for.

Det er uansett riktig og viktig av deg å ta godt vare på bilen. Personlig er jeg litt skeptisk til en del av disse produktene. Jeg er redd de lover (og koster) mer enn de holder. Så jeg velger heller å polere bilene mine to ganger i året. Vår og høst, samt vaske de ofte med en god bil-sjampo, som ikke fjerner polishen.

Jeg trodde vel heller aldri at jeg skulle bli Hyundai-eier, men jeg har hatt tre stykker. For meg var det en positiv opplevelse, selv om det begynner å bli noen år siden nå.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger