TV 2 Play
Min konto
0

Tuning av software

spurt 2019-12-15 10:14:22 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg bet på et tilbud om å få oppgradert software hos en lokal tuning utfører. Betalte 3900,- og fikk en tilsynelatende sprekere bil. Like etterpå røk en membran i omluftsventilen, slik at deler av turbotrykket forsvant. Delen ble byttet og verkstedet oppgraderte software i bilen. Dermed ble alt som tining verkstedet hadde gjort nullstilt, og bilen var tilbake til orginal konfigurasjon. Helt bortkastet med andre ord. Når jeg tok dette opp med tining verkstedet, sa de bare at det måtte jeg gjøre regne med ville skje, og at jeg måtte be verksted i fremtiden ikke oppgradere software... Flere som blir lurt på denne måten?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2019-12-15 12:58:23 +0200

Det som er billig, er ofte ikke verdt det du betaler for det....her har du fått en "tuning" til en pris som definiitivt ikke gjenspeiler et proffesjonelt stykke arbeide. Ofte dreier det seg om enkle modifikasjoner som å øke turbotrykket og hive inn mer drivstoff her og der. For all del, det kan gi et inntrykk av økt effekt, men det øker også belastningene over hele gullrekka: fra innsuget til bakhjula. Sagt på en annen måte: det er veldig mye som kan gå galt!

Når du som her var så heldig at det ikke var mer enn en membran som røyk, kan du trøste deg med at det raskt kunne blitt meget dyrere. Summa summarum: du har kjøpt en form for "tuing" som ikke holder mål, og fått "gleden" av å oppleve tuning-firmaets holdning til begrepet "garanti" uten å tape mer enn en liten bunke tusenlapper. Fra et subjektivt ståsted mener jeg imidlertid at tunning-firmaet firmaet burde lagt seg flate og refundert de 3900 og kostnadene du hadde med å reparere skaden som oppsto. Det koster lite å ta et alvorsord med dem, det verste du kan oppleve er å få samme sorten svar en gang til. Du kan også gå via forbrukerrådet osv, men med såvidt moterat tap som her koster det fort mer enn det smaker. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-01-13 11:44:41 +0200

Hallo an den Autor. Ich möchte sagen, dass Sie nicht der Einzige sind. Erstens ist es ein Raub, so viel Geld für die Einrichtung von Software in einem Auto zu nehmen. Zweitens glaube ich, dass sie eine Garantie für ihre Software geben sollten, nur für solche Fälle, in denen sie versehentlich zurückgesetzt werden kann ... Ich hatte eine ähnliche Situation, aber für mich ist nichts kaputt gegangen, aber die Software hat sich einfach von selbst zurückgesetzt. Als ich mich an dasselbe Servicecenter wandte, um Hilfe zu erhalten, lehnten sie mich ab. Ich möchte sagen, dass Täuschung überall ist und Sie Dienstleistungen sehr sorgfältig auswählen müssen, um kein Geld zu verschwenden. Ich hoffe, dass dir das nicht noch einmal passiert.

Mit freundlichen Grüßen, Stefan Heisel, Softwareentwickler bei Andersen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar