0

Hvilken bil passer for meg?

spurt 2020-01-14 23:11:58 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Jeg trenger hjelp!!! Singel dame, 46 år( vil helst ikke ha en gubbe bil..)Skal kjøpe ny bil, har egenkapital 60- 100 000,,,, Jobber ikke, pga ufør, trenger bil som ikke koster for mye på deler og fix.. Tenkt på Leafen, liker litt plass inni når jeg skal flytte ting og tang! Tenker jeg vil gå opp til ca 150 -160 000,,,, Men det beste hadde vært å finne en bil rundt 100 000..Trenger noen gode tips da jeg ikke har så peil på bil og ikke noen å spørre heller!! Hadde digget noen helt konkrete råd og gjerne en anbefaling.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-15 15:58:08 +0100

Du har langt igjen til middagshøyden, da kan du se på en ungdommelig bil med friskt design :-) Skoda Roomster må jo være tingen for deg, da har du et hav av plass, og får mye god bil for det budsjettet du nevner. Gjennomgående pålitelige og greie biler! Vil du ha elbil, får du både E-Golf og forrige generasjon Nisse-Leif for ditt budsjett, dog skal du tenke deg nøye om: passer ditt kjøremønster til elbil....og ikke minst: har du mulighet til å innstallere en foskriftsmessig ladestasjon hjemme? Hvis svaret er "nei" på det ene eller begge av disse spørsmålene er ikke elbil noe for deg. Elers ville jeg ikke tenkt så mye på gubbebil eller ikke gubbebil, tenk mer på at du skal trives med bilen en stund. Sørg for å få med deg noen som kan dette med bil, ta deg tid til å vurdere flere biler, og husk, prøvekjøring før kjøp er obligatorisk! Vær spesielt ops på rust, finner du en grei bil, spander understellsbehandling og oppfølging med 2-3 års mellomrom.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger