0

Periodiske vanskeligheter med starting

spurt 2020-02-06 10:22:58 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei jeg har en fiesta 2004 med 160k km på klokken. Den starter og går som regel greit men noen ganger kan den være litt vanskelig og starte. Da jeg vrir om nøkkelen høres det ut som startmotoren sviver men ikke mesher med svinghjulet og dermed ikke dreier motoren. Har skjønt at tenningsbryter et kjent problem med disse så lurer på om det er denne eller starter solonoiden? Hva tenker du?

På forhånd takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-06 14:11:42 +0200

Uten at jeg har sett under panseret på en Fiesta....de gangene jeg har opplevd det problemet du beskriver, har det vært starteren som ikke legger seg inn på startkransen. Rett nok noen år siden jeg opplevde dette, kuren var å ta ut starteren....fette inn leamikken som hiver tannhjulet inn på startkransen når starteren roterer....voila...så var alt bare velstand noen hundre tusen til. På nyere biler er kuren vanligvis en byttestarter. Ta en telefon og be om et råd og pris fra ditt faste verksted hhv et diesel-elektrisk verksted....det hender at det er en ikke ubetydelig prisforskjell på byttestartere. Selve jobben er som regel enkel, det er ikke mange bolter eller koblinger på en starter. Men du skal ha RETT byttestarter...altså en som passer DIN bil og DIN motor! Du bør mao ha vognkortet foran deg når du ringer.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger