0

US Accord til Norge

spurt 2020-02-10 17:22:41 +0100

Hei. Jeg var den lykkelige eier av en 2009 Accord i 4 år. 2l bensin excecutive sedan. Men 10 cm for kort... Trives bedre med tanke på plass i min e-klasse, men skulle gjerne hatt en ny og større Accord. Som den amerikanske utgaven. Lurer fært på hvorfor den ikke tas til Norge, med de nye motoralternativene som er kommet, se link.

Mvh Ørjan

https://automobiles.honda.com/tools/b...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-11 11:49:08 +0100

Kan nok ha noe med at ordet "sedan" oppfattes som nærmest bannskap i Norge. Av en eller annen grunn er det en vedtatt sannhet at en bil SKAL være enten stasjonsvogn eller kombibil. Det kan man like eller ikke like, jeg har selv kjørt sedan mesteparten av min bil-karriere og vært godt fornøyd. Jeg tenker jo at det er synd vi ikke får anledning til å kjøpe slike biler som den du nevner, men når vi bor i et land med et begrenset marked vil importørene måtte prioritere det som selger best. Når vi også vet at Honda ligger langt nede på salgslistene, går vi glipp av slike feiende flotte biler. Bruktimport kan være et alternativ, velg i såfall en modell som finnes i rimelig antall i Sverige eller Tyskland. Ha også i bakhodet at en slik bil vil være vanskelig å selge videre....du bør legge opp et løp der du beholder bilen en stund.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger