0

Finnes det en nyere familiebil?

spurt 2020-02-15 22:52:49 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en Seat Alhambra fra 2002. Jeg må si at jeg er svært fornøyd med bilen, både komfort, kjøre egenskaper, lastekapasitet og måten den kan være varebil og familiebil med syv seter. Spørsmålet mitt er, finnes det en bil på dagens marked som har samme egenskapene som min bil, diverse med ryggesensor bak og parkeringssensor framme, mulighet for å øke bagasjerommet ved å fjerne seter og til slutt, noe som er litt mer miljøvennlig?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-16 00:52:50 +0200

VW Sharan må jo være et opplagt valg her....selv om 2019 er siste årgangen. Knakende god bil, fås med firehjulstrekk. Om du velger diesel, får du overskudd av krefter og lave utslipp. Bensinmotorer finnes også, da får du noe høyere utslipp og høyere drivstoff-forbruk. Ingen av disse er politisk korrekt, men skal du oppfylle Gretas krav er du i beste fall henvist til tråsykkel. Ønsker du deg nytt, er Skoda Kodiaq et godt alternativ: god plass, firehjulstrekk og et par hakk mer moderne.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger