0

Lysautomatikk

spurt 2020-03-05 06:46:36 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Har ein RAV 2019 som stort sett fungerer greit, bortsett frå lysautomatikken. Denne lever sitt eget liv og er svært treig eller sluttar å sette på fullt lys når ein har passert eit område med gatebelysning. Dette erbåde trafikkfarleg og irriterande. Kva kan vere feil. Bilen er og svakt isolert mot motorstøy, dette gje nedsatt kvalitetsfølrlse.

Arild Metveit

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-05 10:15:05 +0100

Jeg ser i første omgang to mulige sjekkpunkter her: det kan være et sensorproblem...og det kan være en eller flere innstillinger som gjør at automatikken blir svært treig. Jeg kjenner ikke Toyotas oppsett i detalj, hos VW....som jeg kjører til daglig...er det i store trekk sånn at man kan regulere automatikken fra å være kjempetreig til passe kjapp. Dette ligger under menyen for oppsett av bilen, og er greit både å finne frem til og endre. Toyotas skjermgrensesnitt er muligens noe mindre brukervennlig, men slik jeg kjenner instruksjonsbøkene som følger med Toyotas biler, er nok også dette godt forklart der. Prøv de forskjellige opsjonene, gå gjerne til ytterpunktet som gir deg raskest respons. Om dette avhjelper problemet, bør du se umiddelbar forbedring.

Gjør du ikke det, bør du ta saken opp med din Toyota-forhandler snarest. Et sensorproblem er en klar garantisak, og som vi vet, Toyota er svært seriøse mhp garanti. En tredje mulighet er sevlfølgelig at lysautomatikken rett og slett er dårlig designet....men da er det enda viktigere at du tar saken opp med din Toyota-forhandler. Da er du garantert ikke alene, og jo flere som gir tilbakemelding, jo større sannsynlighet er det for at Toyota kommer med en oppdatering. Ellers er lysautomatikk helt fantastisk når det fungerer som det skal, håper du får løst problemet!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-08-30 10:56:50 +0100

Hvis du ikke gjør det, må du snakke med din lokale Toyota-forhandler med en gang. Vi vet alle at Toyota tar garantien veldig alvorlig, og derfor bør et problem med sensoren dekkes av garantien. Den tredje muligheten er at lysautomatikken er dårlig bygget, i så fall bør du gå enda mer til Toyota-forhandleren din. I så fall er du definitivt ikke alene, og jo flere personer som gir uttrykk for sin misnøye, jo mer sannsynlig er det at Toyota vil utstede en løsning. Ellers håper jeg du finner en løsning fordi automatisert belysning er supert når det faktisk fungerer. basketball stars

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-09-19 08:33:58 +0100

Find out about a unique resource that has the ability to ignite your child's potential in ways that you could never have imagined. moto x3m

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger