0

Er LR Discovery en driftssikker familiebil?

spurt 2020-03-06 11:14:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg ser etter stor 44, helst med syv seter. Har i mange år kjørt Pajero, men solgte den i fjor. Nå savner jeg den så mye at jeg har startet å se etter en ny bil, og har vurdert Pajero som mest aktuell. Landcruiser er for dyrt, og Pathfinder har lite utvalg (og mye rust?). Og så begynte jeg å se på Discovery - stor nok, og helt klart 44! Men er det et trygt kjøp - for jeg ser på 2008-2011 modeller med tanke på pris? Engelske biler er jo ikke kjent for best driftssikkerhet...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-06 12:18:49 +0100

Man kan si veldig mye fint og bra om Land Rover. Man kunne fylt en hel bok med godord om ikonisk modell, suveren framkommelighet, sjel og karisma og andre ting. Discovery er helt klart en bil jeg liker - på de aller, aller fleste områder.

Men når det gjelder driftsikkerhet, så har den vel aldri vunnet noen førstepremie. For å si det litt diplomatisk.

Jeg mener dette er en bil som krever at man er litt over snittet entusiast og at man har et avslappet forhold til å måtte skru og fikse litt i ny og ne ... Da er den til gjengjeld helt suveren.

Kommer du fra Pajero har du jo blitt bortskjemt ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger