0

Optimalisert bil hvor EGR ventil er deleted fra system og partikkelfilter fjernet.

spurt 2020-03-10 06:12:27 +0200

anonym bruker

Anonym

Hjelp. Bilen min stopper mens jeg kjører. Ford finner ikke ut av problemet, jeg har kjøpt bilen brukt, å fikk i går greie på at den er optimalisert og at partikkelfilter er fjernet samt egr ventil deleted. Nå har Ford nullstill hjernen på bilen, jeg var jo ikke klar over at dette var en ting. Bilen Har nettopp vært på Ford men fortsetter å stoppe, de finner ikke ut av det. Vil det hjelpe å optimalisere bilen på nytt? Det er eneste alternativet jeg kan tenke meg at det kan være. Den har nå stått på Ford i snart to uker, regningen hoper seg opp og de nekter forøvrig for at bilen er optimalisert, men det har jeg nå altså svart på hvitt fra forrige eiger.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-10 18:09:40 +0200

"Optimalisert" :-) ? Vandalisert er vel et mer passende begrep her. En ting er å fjerne EGR-ventilen, a complete different matter er å fjerne partikkelfilteret. Det innebærer i ytterste konsekvens at bilen ikke lenger er i samsvar med typegodkjenningen, og at kontrollinstansen i neste omgang river skiltene av. Her har du altså mer enn et problem. Det første jeg ville undersøkt, var om EGR/DPF er fysisk fjernet....og ikke bare "deleted" i bilens styringsystem. Vær ops på at tidligere eier kan ha gjort det så hyperintelligent at han har slått ut innmaten fra DPF og satt "hylsteret" på plass igjen.

Om EGR og DPF mangler fysisk....og Ford resetter bilens oppsett til fabrikkinstillinger....blir det en skikkelig høydare: bilens styringsystemer leter etter disse komponentene...og finner dem ikke. Om ikke du har fortalt dem at disse tingene er tuklet med....vel...da klør de seg nok litt i hodet. Du kan ha et langt lerret å bleke her, moralen må være at man ALDRI kjøper en bil som er tuklet med på dette viset: det være seg "optmialisert" eller chip-tunet. Lykke til....det kan fort gå bra om du tar en samtale med Ford-verkstedet og setter dem på rett spor. Men vær ops på at ingen verkstmester ved sine fulle fem vil risikere papirene sine på å "lure" bilen til å ikke se EGR eller DPF!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger