0

Kombinasjon hybridbil og campingvogn.

spurt 2020-03-19 11:32:02 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Jeg har en GLC350e (altså hybrid) som jeg kjøpte ny i 2017. Er fornøyd med bilen bortsett fra litt hakking og nøkking ved kjøring i lav fart og treghet ved igangkjøring. Har nå bestilt ny 2020 modell samme bil (heter vel GLC300e nå). Selger sier at dette skal være bedre (hadde vel vært rart om annet) Har du fanget opp noe annet? En annen ting er at jeg har kjøpt campingvogn (totalvekt 2000kg) som jeg vil kjøre på ferie med. Bilen skal være konstruert for det men tåler gearkassen det? Hva med kombinasjonen hybridbil og campingvogn? Bortsett fra at bensinforbruket øker drastisk - noen kommentarer? Takker så mye for et svar :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-20 11:29:19 +0100

Heisann - og gratulerer med fin bil. Bilen din er godkjent for å kunne trekke tilhenger på inntil 2 tonn. Så det er bare å hekte på campingvogna å kjøre.

Dette er både bilen og girkassa dimensjonert for - og tåler. Selv om selvfølgelig økt belastning over tid vil gi noe økt slitasje generelt sett.

Bortsett i fra et høyt forbruk, så skal dette altså ikke være noe å ligge våken om natten og bekymre seg over. Lykke til med fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger