0

Rullgardin foran radiator m.m.

spurt 2020-03-21 10:01:52 +0200

Artig artikkel om manuell choke. Hva med rullgardin foran radiator, var godt å ha om vinteren. Mange minner om min Opel Rekord , 3-gir, 1959 mod som jeg kjøpte på 70-tallet for 300 kr. Brukte billigste tynneste olje, Reginol, var ikke lett å få start på denne med 6-volt anlegg. Sleit også med kondens i fordelerlokk, men det ble løst ved tørke rent med Aceton. Herlig friskluft inntak mellom frontrute og panser, skyver ned spak og luka åpnet seg. Geniale sidevinduer som man skråstilte, ga super avtrekk da jeg stort sett røkte hele tiden den gang. Mye rust på disse, forskjermene rustet tvers i gjennom i bakkant, helt fra toppen og ned. Hadde på masse tape så de ikke skulle flagre. Rusten satt også i kanaler, husker jeg punkterte, ved jekking forsvant jekken opp i kanalen, men klarte akkurat å røske av hjulet og sparke på plass reservehjul. Likte også forsete som var hel pute, koselig når man hadde med dama.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Opel Rakett hadde sine fortrinn...bla var det en fin bil for å bli en dyktig hjemme-mekaniker! Broder hadde 3-4 støkker av dem på rekke og rad, på med den siste hadde han tre motorhavarier på en uke!

Norulf gravatarbildeNorulf ( 2020-03-21 12:18:48 +0200 )rediger

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-23 12:09:46 +0200

Fantastisk historie om en morsom bil! Jeg hadde selv Volvo PV med rullgardein foran radiatoren. Fikk derimot ikke brukt denne så mye, da det bare var sommer-bilen min.

Men det er hyggelig å mimre litt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger