0

Gelandewagen eller Land Cruiser

spurt 2020-03-24 20:51:00 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Jeg sikker på 5-10 år gammel Gelandewagen som jeg vurderer mot Toyota Landcruiser. Jeg har hatt Landcruiser før (2008) med god erfaring, men det er noe med Gelandewagen som jeg synes er sykt tøft. Tenkte på diesel, G350. Hva er det tryggeste kjøpet i forhold til driftsikkerhet på disse bilene? Takker for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-25 11:51:56 +0200

Heisann! Mercedes G-Klasse er fantastiske biler på mange måter. Jeg forstår godt at du kunne tenke deg en slik. Hadde jeg haytt MYE penger skulle jeg kjøpt en kliss ny G500.

Men jeg tror nok at det tryggeste kjøpet i forhold til driftsikkerhet og utgifter er Landcruiser av disse to. Den gjør samme jobben - og en nyrere LC150 er også en fin og god bil. Jeg har hatt flere selv og aldri hatt noen problemer.

Men den mangler jo noe av det litt eksklusive som en G-Klasse byr på.

Det er japansk mot tysk. På godt og vondt. Jeg hadde gått for Toyota. da jeg tror den er både billigere og enklere å eie. Men også kjedeligere ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger