0

Mercedes-Benz GL GL 420 V8 306HK 4Matic Offroad

spurt 2020-03-26 18:41:03 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei kunne du fortelle litt om denne bilen, forsikringer, service og eventuelt driftsikkerhet og om denne har noe tendens til noe fabrikk feil. Mercedes-Benz GL GL 420 V8 306HK 4Matic Offroad Modellår 2006 Kilometer 166 000 km Girkasse Automat Drivstoff Diesel

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-27 11:37:00 +0100

Det aller første jeg vil si er at dette er en herlig bil. Jeg husker godt føret gangen jeg kjørte denne ... For det andre vil jeg si at det er en 14 år gammel bruktbil, nå. Med de utfordringene det - ikke må, men kan - medføre. Det er vel unødvendig å si at disse er dyre å ha på verksted om han ikke er "handy" og skrur en del selv.

Bilen er stor, svært romslig og komfortabel. Du sitter som en liten små-konge bak rattet her. Men etter 14 år kan jo alt skje når som helst. Luftfjæring er en av tingene som er dyrt. Det samme om automat-girkassa skulle ta kvelden. Det skjer innimellom. Bilen er stor og tung. Dette kan gi rask slitasje på bremser, dekk, forstilling og hjuloppheng.

Dessuten kan noen modeller være utsatt for en del irriterende små-bugs. Det handler i veldig stor grad om å lete opp en så pen og teknisk god bil som mulig og heller betale litt mer for den.

God eierhistorikk, helst komplett servicehistorikk og en fersk EU-kontroll trekker også opp. Man bør faktisk ikke kjøpe en slik bil uten å ta en skikkelig test / sjekk hos NAF eller lignende. Leter man derimot opp en fin bil i god teknisk stand, så er dette fortsatt en skikkelig fin SUV.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger