0

Den perfekte bil for meg

spurt 2020-04-01 13:56:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Skal kjøpe min første bil no, og treng med dette nokre tips. Eg er bygdegut som er oppteken av Amerikanske bilar og generelt pickuper. Problemet med desse bilene er at dei anten brukar litt for mykje på mila, eller at dei er sunn rusta... Karosseri bryr ikkje eg meg så mykje om i og med at eg kan fikse dette sjølv, men greit å ha ein bil som er EU-ok i minimum 1 år til.

Desto større motor desto betre, men må ikkje bruke over 1l på mila. Ynsjer firehjulstrekk suv, offroad eller pickup for maks 40.000kr.

Har du nokon du vil anbefale?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-02 09:18:04 +0100

Hvis du bare MÅ HA amerikansk, er Chevrolet et godt valg som "førstebil".....greie biler både å få deler til og å skru på. Men glem ikke at dette med amerikansk også innebærer høye driftskostnader, enten du vil eller ei! Er du smart, kjøper du en japse-pickup isteden, f.ex Toyota HiLux.. Ofte noe overprisa, vil du ha et rimeligere alternativ...se etter Datsun/Nissan. Med japs får du med stor sannsynlighet en mye bedre bil for samme pris, og du får lavere driftsbudsjett.

Mhp dette med rust...kjøp ALDRI bil med rust....det du "sparer" på å kjøpe en dass av en bil med rust på kjøpet, forsvinner som dugg for solen bare i sveisepinner! For ikke å snakke om at du kommer til å bli dritt lei.....det er ikke så enkelt som det kan se ut til. Mhåp karrosseri: vær klar over at skader og rust på karosseriet er i samme kategorie: det er ikke så enkelt som det ser ut til. Ser karosseriet ut som en dass, da kan du regne med at resten av bilen også er en dass! Glem dette med "reparasjonsobjekt", dropp dette med amcar og gå for en europeer eller japs i best mulig stand isteden, da får du en bil du kan ha glede og nytte av. Så kan du heller kjøpe deg en "hobbybil" når du får bedre økonomi og det som ellers skal til for at det skal bli moro! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-02 14:33:19 +0100

Hei Enig kjøp aldri en bil med rust i ramma, rust er en grusom bilsykdom som rammer spesielt pickup. Noen nissan pickuper(og andre) ruster så man kan høre det og har faktisk begynt å knekke i 2 biter rett bak styrhuset samt at gulvet i karosseriet også er oppråtnet. Går heller ikke å sveise da bilen sakte men sikkert deformeres med merkelig dekkslitasje og bevegelse i karosseriet. Skal man få dette ordentlig så må bilens ramme rettes opp på nytt før man forsterker og sveiser slike skader. Rådet mitt er å bruke tid på å lete opp den riktige bilen og hvis det er en bonde oppe i et eller annet dalom som har en som kanskje ikke har sett saltede veier så løp og kjøp. Ellers er det 2 alternativer, ta med deg en stor rustpikker og slå på alle mistenkelige plasser blir det hull så gå der ifra, den andre muligheten er at det er noen der ute som faktisk har behandlet rammen når bilen var ny hvis man leter så kanskje man finner en sånn.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger