0

svakheter på en omega 2.0-116 CLUB

spurt 2020-04-03 20:33:42 +0200

anonym bruker

Anonym

hei. har kikket på en Opel Omega A club 1992 mod men har ikke så veldig mye kunnskap om bilen med svakheter på disse hva er svakheten på slike biler å hva bør man være obs på på en slik bil ? skal trolig være noe rust bak på kanalen på den jeg har kikket på finn.no men ikke noe mer ut nom dette mvh Lenny

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-03 21:18:32 +0200

Hei Lenny Opel Omega A club 1992 er ikke mye info å jobbe med. For å si det slik det kommer an på om den har levd et hardt liv eller ikke. Har den blitt oppbevart i en tørr garasje og bare brukt når det er fint vær og vasket og polert etter hver tur eller har den blitt brukt hver helg til å dra camping vogn opp til Galdhøpiggen og ellers stått på et jorde der grasset til slutt har vokst seg inn i motor rom og kanskje inn i cupeen og delvis har blitt brukt som lagerplass ang ting og tang man ikke har giddet å bære inn i hus.(les søppel). Rust og atter rust er nok nummer 1 her Opel var ikke akkurat kjent for å være så bra på det på den tiden. Alt fra motor til bakhjul ang slitasje er også noe som må taes med i betraktningen samt lekkasjer inn i bilen og fra motor og driv verk. Tror et Opel forum gir bedre svar her så hvis du gir de detaljer om km stand motor og utgave så hjelper de nok gjerne.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger