0

Skifte eksos Giulietta

spurt 2020-04-13 23:09:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en Alfa Romeo Giulietta 2014 mod, 150 hk diesel. Jeg har dobbelt uttak til eksosen. En på høyre og en på venstre side. Jeg ønsker litt mer grom låt i denne kjerra. Er det mulig å få til det? Hvis jeg isåfall må bytte eksos og kanskje legge et straight rør rett ut og uten den «boksen/mellomstykke» må godkjennes av vegvesenet da? Er vil bilen gå igjennom evt. EU kontroll? Noen anbefalinger til merke?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-14 08:46:19 +0100

Med en såvidt ny bil som dette, har du med sikkerhet utslippskontroll i en eller flere former, gjerne både DPF og en variant over temaet katalysator. Det er en skikkelig show-stopper for det du tenker på her, om du satser på en fremtid "uten" den "boksen" du nevner, gir du det kgl norske biltilsyn et glimrende påskudd til ikke bare å utferdige en mangelllapp, de river i verste fall skiltene av på stedet! At de ikke "ser" det? Tro meg..."gromlyden" du ønsker deg gir disse gutta ståpels! At det også er en smule probelmatisk i forhold til bilens styringsystem å gå "utenom" sånne irriterende bokser er en del av dette...enten vi liker det eller ei. Sånn er det bare, det er slutt på den tiden der det var så enkelt som å hive inn en rørstubb istedetfor den keramiske katalysatoren.

Om det finnes after-market eksosanlegg som gir gromlyd? Mulig...men det koster mye og involverer godkjenning og innføring i vognkortet. Lovlig "gromlyd" er ikke verdt pengene spør du meg, legg heller pengene i en eldre hobbybil, gjerne av den sorten som har en svær V-8 fra tiden før Greenpeace kom inn i bildet om dette med lyd er viktig for deg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger