0

Klimaanlegg og bilcupe

spurt 2020-04-17 20:57:46 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har hørt at klimaanlegget er et helt hermetisk lukket system, at der ikke kommer f.eks. Brannrøyk ikke kommer inn i anlegget og inn i bilcupen. De har skiftet filter som var helt svart. Kommer brannrøyken inn i klimaanlegget?

Et annet spørsmål jeg har: Jeg mener en bilcupe ikke er hermetisk lukket og at det kan komme brannrøyk inn i cupén. Jeg kjenner at det kommer trekk langs vinduene....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-17 21:30:56 +0200

updated 2020-04-17 21:34:36 +0200

Hei Jada brannrøyk kommer inn i anlegget og videre inn i coupe masse luft faktisk, det svarte du ser er at det er et såkalt aktivt kullfilter som ser grått eller mørke grått ut, men hvis det du ser er sot så er det fordi filteret blir tildekt av denne soten som kommer av diverse forurensninger utenfra. Filteret skal fjerne noe av forurensingene partikler, lukt, pollen, støv, eksos partikler fra andre biler osv men kan ikke fjerne alle bestandeler i en brannrøyk som fks CO, så det er best å raskt fjerne seg fra brann og unngå lengre tid i tuneller Noen biler har en sensor som registrerer luftkvaliteten og hvis denne blir for dårlig fks ved kjøring i tunell så starter anlegget resirkulering av coupe luften til igjen luft kvaliteten blir bedre. Så svar på spørsmålet ditt er at coupeen ikke er hermetisk lukket.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger