0

Tåler lakken maskinvask.

spurt 2020-04-24 13:23:16 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har en sort metallik Egolf 2016 mod. 40000 km den ser ikke ut i det hele tatt

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-24 14:40:00 +0100

Sort er en dårlig farge om du er opptatt av at lakken skal se "ny" ut....uansett hvordan du vasker, vil du få striper...alt trer frem klart som dagen! Du kan begrense dette ved korrekt utført håndvask hjemme, men tro meg...det er litt som rust...stripene kommer enten du vil eller ikke! Når det blir for dominerende, er en god kur å la en bilpleie-sjapp ta en maskinpolering, da blir bilen god som ny en stakket stund. Har hatt et par sorte biler opp gjennom tidene, maskinpolering gjør susen! Men du blir jo lei...så nå har vi en blå og en hvit bil...problem solved :-)

Ellers er ikke maskinvask så ille mot lakken som tidligere, det som er en skikkelig høydare er skitne børster og /eller kuldegrader. De fleste som har maskinvask, passer på disse tingene, så en maskinvask med avfetting og underspyling et par ganger i året...f.ex i løpet av vinterhalvåret...er ikke det dummeste du gjør....da får du vekk salt og annen dritt som ellers skader både lakk og understell.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger