0

Anbefalt bil, 150 000-250 000 kr

spurt 2020-05-19 21:49:42 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, hva slags bil anbefaler du for 150 000-250 000 kr. Jeg er opptatt av sikkerhet, komfort/lavt støynivå, og at det er god kvalitet. Jeg kan kun ha hybrid eller bensinbil pga jeg at det blir en del kortkjøring. Har ikke lyst på tett partikkelfilter.

Jeg har ikke mulighet til å lade hjemme fordi jeg fortsatt leier. Jeg kjører for det meste alene, men føler meg ikke trygg i de minste modellene. Tidligere hadde jeg en Mercedes E-Klasse W212 diesel, bilen var strålende og jeg hadde aldri noe feil med den. Jeg er opptatt av kvalitet og syns det er gøy med bil. Det er alltids greit å få plass til ett par større kofferter da jeg liker å reise.

Mvh

Kenneth

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-20 15:27:18 +0100

Skoda Octavia med benziner under panseret må jo være perfekt for deg, da får du høy sikkerhet, spesielt om du går for den versjonen som kom i 2013, du får god komfort og lavt støynivå, og g ikke minst, du får en kvalitet som ligger et hakk høyere enn selveste Volkswagen! Nei, Skoda er ikke "status", men du får veldig mye bil for pengene og et hav av plass til koffertene dine. Velger du en sedan, får du enda mer bil for pengene: gjerne et år eller to nyere, eller en versjon med mer utstyr, "alle" skal jo ha stasjonsvogn i Norge. Men en sedan får fint plass til koffertene dine!

Golf 7 er selvfølgelig også et alternativ, da får du en litt mer kompakt bil. Du for normalt sett også med deg koffertene dine, men skal du drasse på veldig store kofferter....slår du ned bakseteryggen. Golf 7 har samme plattform i bunnen som Octavia, og kom et år tidligere. Stivere stål, lasersveising, svært god aktiv og passiv sikkerhet....bla har man viet dette med sidekollisjonsikkerhet spesiell oppmerksomhet. Uansett om du velger Octavia eller Golf, med en bensziner ville jeg nok sett meg om etter en bil med automatgir, DSG som det heter i de kretser. Spesielt for deg som har kjørt Charmedes er det også av betydning av begge kandidatene her har god støyisolasjon og gode seter, mange biler er levert med "ergonomiske" seter. Legg til at du har god tilgang til deler og service over hele Europa, enten du velger merkeverksteder eller autoriserte tredjepartsverksteder....i det hele tatt: du får et veldig greit bilhold med et VAG-produkt. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-20 19:27:21 +0100

updated 2020-05-20 19:32:05 +0100

Hei Kenneth Med fare for å irritere Norulf grønn drister jeg meg likevel med et forslag her. Du har mer eller mindre forklart deg i teksten din rett inn i førersete på en Outlander ladbar hybrid du kan til og med velge farge som du vil for de rettningslinjene og begrensningene du har :-) Eller hva med en Lexus ct200h hybrid de er overaskende billige og sikkrere enn Norges bank her er nok Norulf litt mere på glid tenker jeg.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-21 13:14:10 +0100

Nå blir jeg ikke grønn, men jeg kjenner allergien melde seg når det nevnes japanske alternativer! Mittibuski Outlander er en bil for spesielt interesserte, fremstår som en svær kasse på hjul mhp både utseende og kjøreegnskaper. En av de første som fikk "5 års garanti" i Norge, men du og du, så festlig det er å kjøpe deler etc når garantien går ut....det har sin pris å kjøpe Mittibuski! Mhp Lexus er det forsåvidt greie biler, men kjøp ikke uten grundig prøvekjøring, CVT-kassa er noe man elsker eller hater...for min del har både Lexus og Toyotas hybrider en felles opplevelse av å kjøre med noe som har en strikkmotor under panseret :-) Instrumentpanelet er litt prega av Star Wars, og setene er typisk japanske: passer best for småvokste mennesker....igjen...prøvekjøring!!!

Mhp passiv og aktiv sikkerhet er jeg ikke i tvil....dog hva betyr det om du bare freser rundt i byen?

Når det er sagt, driftsikkerheten er helt grei, og bilene er ikke mer kompiserte enn at de fint kan serves av et nogenlunde oppgående, autorisert tredjepartsverksted...merkeverkstedet er som allle andre norske merkeverksteder....rigga på en slik mtåe at timeprisen ligger på samme nivå som advokatbransjen :-) The bottom line er at du får hybrider av Golf også, da slipper du CVT-kassa og de andre japanske spesialitetene! Som sagt...prøvekjøring og grundig behovsvurdering! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-05-27 22:57:39 +0100

Hei! Med dine kriterier ville jeg nok sett på Lexus da dette både er kvalitet, premium, hybrid og velprøvde biler som varer evig hvis du tar vare på de som du skal. Innenfor prisområdet du gir kan du få kjøpt en is300h som er en kjempebra bil, her har du nok hester til at CVT-maset ikke er like ille som alle skal ha det til, i tillegg til at du får premiumfølelse og alt det andre. Eventuelt får du også en RX450h i ditt prisområdet. Dette er jo dog en stor SUV, men den har alt du vil ha i tillegg til at den har 4-hjulsstrekk og veldig god plass. I en ny undersøkelse var også dette den mest sikre bilen du kunne kjøpe da bilene i snitt hadde 0 feil!!! RX er dyrere i drift enn IS, men det spørs litt hva du liker og har råd til. IS-en er dog nyere og kanskje dermed enda et hakk bedre på kvalitet, MEN du sier selv at du ikke føler deg trygg i de minste modellene og da tenker jeg at RX450h er den perfekte bil for deg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger