0

Skilt på bil

spurt 2020-05-25 12:57:42 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Spare på det av skilt og sette på igjen på bilen eks 6 mnd ?.? Og hvor mye?? Synes tungvint

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-05-25 17:45:51 +0200

Vel, i og med at årsavgiften er knyttet opp til forsikringselskapet, sparer du løpende årsavgift, Du vil også kunne redusere forsikringspremien noe, men uansett hva du gjør og ikke gjør: sørg for at du har dekning for de skader som kan oppstå mens bilen står hensatt! Jeg tenker ikke bare på brann, men også tyveri, hærverk og ikke minst: flom og naturkatastrofer....i praksis innebærer det ofte at du bør ha en god samtale med ditt forsikringselskap og vurdere hva dekningen koster kontra det bilen er verdt....er det en gammel og shabby bil....kan du klare deg med f.ex brann....om det er en bil som er verdt 100.000 eller mer....ville jeg IKKE gambet på at ting ikke skjer!

Det er også av vesentlig betydning å levere og hente skiltene på en slik måte at du ikke må betale for en full måned "ekstra" i begge ender....igjen....en telefon til forsikringselskapet FØR du leverer skiltene! Og har du mye bonus osv.....du "sparer" noen få tusenlapper....men for en såvidt kort periode som et halvt år? Om det er en engangsgreie, ville jeg ikke tatt bryet.....er det derimot en situasjon der du reiser bort hvert år....er det mer å hente. Igjen...vurder NØYE risiko, gevinst, bry!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger