TV 2 Play
Min konto
0

Vibrering langs drivverket

spurt 2020-06-05 17:46:27 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann, jeg kjøpte en 2003 baleno der hardy leddet var byttet, og etter ca 100km med kjøring, fikk jeg plutselig vibrering fra 60km/t og opp til 90km/t Det kjennes som vibreringen kommer fra midt under bilen, og den fader inn, vibrerer i 5-10 sekunder, fader ut og er borte noen sekunder før den kommer tilbake igjen. Og sånn er det hele tiden mens jeg kjører. Det kjennes i setet på bilen, og er der uavhengig om jeg bruker vinter eller sommerdekk. Ved lavere hastigheter er det litt antydning til vibrasjon, men verst når jeg kommer over 60km/t. Når jeg trør inn clutch og slipper gassen, virker det som den forsvinner etterhvert. Kan dette være at mellom akslingen har blitt montert feil, eller at foringer til girkassefestet er dårlige? Det kom som sagt ca 100km etter kjøp av bilen, og forrige eier byttet hardy tingen på verksted bare noen uker før jeg kjøpte bilen, så jeg tenker at det kan f-eks være noen deler som har vært slitt, og som burde vært byttet samtidig som hardy tingen ble byttet? Mvh Ove

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-06 08:53:27 +0200

Du skriver ikke noe om bilen er kjøpt hos forhandler eller privat, og det er noe diffust me dette med "verksted" her....foreligger det kvittering.......kan du også påberope deg garanti på arbeidet.

Uavhengig av dette, jeg ville henvendt meg til selger for å avklare hvem som har gjort jobben, hva som er gjort og rett og slett klaget....sånn som dette skal det ikke være....selv om dette nok er en relativt billig bil. Når vi snakker om en relavt billig bil, gir det seg selv at man ikke legger ned veldig store ressurser i å kage, du henvender deg først til selger for å finne en løsning begge kan leve med. Men det er uansett smart å lese gjennom dette med rettigheter, fremgangsmåten osv på forhånd:

https://www.forbrukerradet.no/forside...

Hva det kan være? Beskrivelsen tyder på ubalanse, om dette er i selve mellomakslingen eller skyldes et feilmontert kryss, opphengspunkt eller andre ting, er ikke enkelt å fjerndiagnostisere, med litt flaks er jobben utført på et autorisert verksted som løser saken uten dikkedarer. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-06-09 23:27:01 +0200

takker for tipset, skal kontakte selger =)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar