0

Hvordan er kvaliteten på en gammel gelendewagen?

spurt 2020-06-22 18:21:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg driver og kikker litt på bruktbil. Da hovedsakelig Toyota Land Cruiser og Pajero fra ca. 2006-2009. Dette er biler som fortsatt er relativt dyre til tross for alder. Men i min jakt på disse to ramler jeg tidvis over en gammel gelendewagen, stort sett fra 90-tallet, som fanger min interesse. Det er få biler som for meg er mer legendarisk enn Gelendewagen. Men kan denne bilen måle seg med en land cruiser når det kommer til driftsikkerhet? Eller vil den ende med å tappe meg for både sparepenger og fremtidig arv?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-06-22 18:52:30 +0200

updated 2020-06-22 18:54:29 +0200

Hei Nå er jo både Land Cruiser og Pajero legender minst på linje med Gelendewagen men du vil fort oppdage at du betaler masse for og da heller ikke nødvendigvis en feilfri bil, alder og kanskje litt røff bruk setter sine spor. Det finnes jo enda et par legender: land Rover Discovery, Land Rover Defender og Nissan Pathfinder. Men for å ikke risikere tom sparekonto plus litt og sette fremtidige generasjoners arv i fare tror jeg følgende rekkefølge er best for deg: Land Cruiser, Pajero, Nissan Pathfinder (Gelendewagen og Land Rover defender) og til slutt Land Rover Discovery foruten at du får adrenalin kick av svimmlende og usannsynlige høye verkstedsutgifter da 4 siffrede beløp er helt dagligdagse.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger