0

Kan noe konkurrere med Tesla?

spurt 2020-07-22 10:29:01 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, vi har i dag en Tesla X som nærmer seg 3 år og 60 k. Godt fornøyd med bilen selv om vi har hatt noe småproblemer. Det vi lurer på er og det ville være smart å bytte ut Teslaen nå med tanke på garanti etc. Samtidig vet vi jo ikke helt hva vi skulle erstattet den med. Vi har tre barn som alle sitter i barneseter så utvalget er jo begrenset. Er det smart å selge Teslaen nå og er det i hele tatt andre biler som kan erstatte den med tanke på de tre bak?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-22 13:41:09 +0200

Tre år....ikke i nærheten av å være innkjørt....og "småproblemer"....tydeligvis noe som følger med Tesla...du er ikke den eneste. Den eneste fordelen med å bytte ut med en ny "X" er at du vet hva du får, du vet hva du går til. Om du har hjemmelader og ellers et kjøremønster som tilsier at elbil er tingen, kan du sikkert leve med en X. Men smart å selge? Tja...tre år er minimumstiden man bør ha en bil for at det ikke skal være personlig ruin. Men regn med en ikke ubetydelig overgangskostnad. Det vil det forøvrig være uansett, det koster å være kar, og X'en er ikke noe unntak i så måte. Et springende punkt er jo: hvor mange år fremover trenger dere tre barneseter? Det ville jeg tatt med i vurderingen...si at vi snakker om et år til...om kritieriet er "grei plass til tre" er det plutselig langt flere alternativer enn om 3 x isofix i baksetet er et må-ha. Om Audis e-tron har 3 isofix i baksetet tviler jeg på, men en telefon koster lite. På nettoversikten over utstyr fremstår det som om det er kun 2...derved forsvinner et ellers ganske så mye bedre alterantiv her.

Om du tenker i retning av det være seg konvensjonell drivlinje eller hybrid, er det opptil flere alternativer, se bare HER - en av flere artikler over emnet: https://www.carbuyer.co.uk/reviews/re...

Også Motor / NAF har sett på dette, men den artikkelen jeg finner, er fra 2013, den er en god veileder på mange punkter, men altså ikke like oppdatrt som artikkelen over: https://www.naf.no/forbrukertester/te...

Om X'en er riktig for dere, burde det jo ikke være noe problem å beholde en bil som knapt nok er kjørt ut av butikklokalet, men det er dette med "småfeil" og garanti som ikke varer evig, jeg ser den.Jeg hadde sikkert tenkt lignende tanker om jeg hadde vært så uheldig å oppleve problemer på en feiende flott bil i den prisklassen, attpå til mens den ennå lukter nybil. Kanhende det beste er å bytte den ut, men du bør gå en runde med deg selv, gjerne to, om årsaken til at du vil bytte ut din nesten-nye bil ligger i frykt for det være seg dyre feil når garantien går og / eller økt fremtidig verditap. Da bør du kanskje vurdere noe helt annet, om ikke annet, så for nattesøvnens skyld.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger