0

Hvorfor er det vanskelig å selge bilen privat?

spurt 2020-07-24 09:58:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg har hatt mer enn 1 700 klikk på Broommarked, men ingen seriøse interessenter. Hyundai Veloster er en spesiell bil, men bilen er strøken, har lav kilometer, gunstig pris, ny hovedservice og er EU-godkjent ut august 2022. Likevel er det bare profesjonelle oppkjøpere som melder interesse for bilen. Er det umulig å selge en slik bil privat i dagens marked?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-24 12:56:37 +0100

Hei Antall klikk på en annonse er nok mere en statistikk greie og ikke nødvendigvis en pekepinne på interessen for kjøp. Jeg fks klikker nok innom kanskje 20-30 biler hver dag men kjøper de jo dermed sagt ikke. For din del er det nok bare at du må vente litt på kjøperen da du som som du sier sikkert har akkurat det han ser etter når han endelig bestemmer seg for å handle bil. Jeg vet jo ikke hva du har lagt deg i pris men uansett kan det jo være for høyt, regner med du så på de andre når du la inn annonsen og det å være billigs tiltrekker jo noen.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-24 13:17:03 +0100

En spesiell bil av et merke som ble mer eller mindre ødelagt av den forrige importøren vil naturlig nok være vanskelig å selge. Registrer at det kun er 7 stykker på finn, med pris rundt de 100 +/-. Alfa og omega her vil være en god beskrivelse med fokus på de gode egenskapene ved bilen, vær litt selger når du skriver. Pris er også viktig, 99.000 oppfattes som mye billigere enn 100.000, en god venn har konsekvent lagt seg si 5-10 % under "de andre" og solgt på null komma nulll hver gang, cluet er å markedsføre det man skal selge på en måte som gir kjøperen inntrykk av at han får litt mer ved å kjøpe din bil fremfor "de andres" bil. Så nei, det er ikke umulig å selge en slik bil, jeg tenker jo at den ser ganske så stilig ut, med 1.6 liters motor og 140 hk vil den nok også oppfattes som "sprek" av de som jager turtall. I det hele tatt: finn frem adjektivene og se kritisk på annonsetekst og pris, så kommer det nok en med "løp og kjøp" blikket snart skal du se!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger