0

Feriebilen(eller?)

spurt 2020-07-29 08:33:14 +0200

updated 2020-07-29 09:03:36 +0200

He he ja helt rett i at Discovery 3 ikke er feriebilen å farte land og strand rundt i Norge med det får andre biler ta seg av så kan Discoveryen heller brukes til små turer frem og tilbake til butikken på en fin dag og ellers stå på gårdsplassen til pynt, man får ihvertall plass til en uhorvelig mengde med Rema poser med matvarer baki der ;-) men ikke alt skal legges på bilen vi må også legge noe av skylden på eierene av bilene,det blir litt som utrykket fint skal det være om hele ræva henger ute. Når man kjøper bil må man ha en liten pott som man setter av til vedlikehold av bilen også men det er tydelig at de som kjøper Discovery eller for den saks skyld Range Rover bruker alle pengene sine på å kjøpe bilen og siden ikke har råd til vedlikehold og bare kjører bilen til alt henger og slenger. Hadde man foreksempel tatt seg råd til å rustbehandle rammen på en Discovery eller kanalene på en Range Rover når man kjøpte de og som kostet bare noen få tusenlapper så hadde man sluppet å kjøre de på skroten 15 år etter, jeg bruker nesten all min tid i våken tilstand til å undre meg over dette. Så er jo ikke rart at når neste eier av disse bilene får en liste på si 20-30 2er feil på Eu og kanskje en som blir nevnt 100 000kr verksted regning at de blir litt grumpy og gjerne lar det gå ut over bilens rykte. Velger man seg disse bilene så fortjener de det stellet de krever og hvis ikke bør man heller velge seg en Land Cruiser som takler neglekt mye bedre. Kjøper man seg en Chesterfield sofa hjemme så lar man ikke hunden og katten klore den opp og setter seg i den med skitten kjeledress med verktøy i lommene nei man tar vare på den nettopp som eierene av div Land Rovere også burde gjort så er nå det sagt.

Mvh Kviasen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-07-29 09:16:02 +0200

Kloke ord, trampeklapp...virtuelle blomster og konfekt overbringes herved! Jeg har rett nok aldri eiet en engelsk-engelsk bil, dertil ble jeg altfor skremt av broders erfaringer med sorten, men jeg har hatt opptil flere biler som har figurert på diverse 10-verste-lister, for ikke å snakke om at jeg en unevnelig bil som fikk karakteristikken "bruktbilen fra helvete" av "ekspertene" i VG og Dagbladet! Bare tull, for meg fremstår det som om de som kaller seg "fagmiljøer" i Norge av og til blander kortene aldri så lite og bruker sin mediamakt til å skvise de som ikke kjøper nok annonser!

Og jeg må jo gi deg rett, fenomenet med at vi rakker ned på bilene , men den EGENTLIGE årsaken til store og små problemer ligger i at eierne gir beng i det som normalt sett er den nest største posten på investeringsbudsjettet! Det blir litt som dette med hunder: det er ikke "dårlige" hunder som er problemet, det er totalt udugelige hundeeiere! Dem er det mange av, på samme måte som det er en god del bileiere som ikke har forstått at man skal behandle kona, bikkja og bilen pent!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-07-29 09:47:03 +0200

updated 2020-07-29 13:52:40 +0200

Bøyer meg i hatten Norulf, men som du forstår er det jo ikke allverdens tid til kona når man har Land Rover he he men jeg er ihvertfall mitt ansvar bevist og har en garasje fullstappet med verktøy og istedenfor å dra rundt med 3500 kg henger full av verktøy samt deler og dra på ferie så lar jeg heller en av de andre bilene mine gjøre den jobben vinn vinn dette ;-).

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger