0

Rustprikker fra bremsene

spurt 2020-08-18 22:48:48 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg leste en artikkel angående små prikker (rustgule) I atikkelen fremgår det at det er rust fra bremseskivene. Artikkelen sier så at dette er enkelt å fjerne, MEN nevner ikke hvordan eller hva man skal bruke. Kan du hjelpe til her?

Kåre

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-20 21:32:15 +0100

Uten at jeg har sett artikkelen, jeg antar det er små prikker på bilens lakk du viser til. Jeg vil anta at kaldavfetting er tingen her, og fungerer ikke dette finnes det bla en form for "kremsåpe" som fungerer omtrent som tynn tannkrem: den fjerner både fett, asfalt og ting som sitter bedre. Jeg har brukt et Biltema-produkt til å fjerne det som den vanlige kaldavfettingen ikke tar. Men der som ellers: gå frem med en viss forsiktighet, man ønsker ikke å skade lakken! "Kremsåpa" jeg nevner strykes på med svamp, står et par minutter, får man koser seg litt med svamp og vann, voila, så er lakken glatt og fin igjen....og ja...du føler lett disse "nuppene" med fingrene! Noe er av den sorten du nevner, andre er inngrodde saltrester, asfaltrester, whatever som hoper seg opp gjennom vinteren....resten av året vasker jeg bilen såpass ofte at det holder med vanlig bil-såpe.

Er det ekstra gjenstridige ting, bruker jeg leire. Også dette har Biltema (og mange andre), Clay Bar heter produktet hos Biltema. Man har både et "clay bar kit", man har "clay wax" . kall det gjerne "renseleire" når du søker i katalogen på nett - og man har smøremiddel, et produkt som reduserer friksjonen og derved risikoen for å ta for hardt i. Og liker du ikke Biltema, er det alternativer i søkk og kav. Jeg kjøpte mine "Clay bar" på EBay, vær også ops på at konen kan like dem til å pusse både kobber og andre ting! Men som nevnt over: forsiktighet er en dyd, spesielt mens du lærer produktet å kjenne, uansett om det står "Biltema" eller et feiende flott firmanavn utenpå pakka!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger