0

Noen som kjenner til denne typen striper i bildøra ?

spurt 2020-08-23 14:33:14 +0200

Vi har en Toyota som har fått en spesiell type vertikale "skrammer" i lakken på bildøra, og er interessert i å vite om det er andre som har det samme fenomenet ? Ingen her i huset vil vedkjenne seg å ha påført bilen disse. Nå har det plutselig dukket opp på en 2017mod Yaris også. Bilene har stått i samme garasje. Vi begynner å tro på "garasjenissen" Noen som kan ha en forklaring på dette. Stripene er vertikale.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-23 15:05:51 +0200

Hei Odd Garasjenisser ja hvorfor ikke og er siikert like god forklaring som noen annen, jeg har mange ganger letet etter verktøy som jeg vet jeg har lagt akkurat på en bestemt plass men er ikke kar om å finne det, men går jeg bort litt senere finner jeg det plutselig akkurat der jeg viste at jeg hadde lagt det men de må jo ha det litt morro de også he he. Du må nesten se om det fks er rett under speilet eller dørhandtaket da det gjerne renner ned rester fra opptæret aluminium som konstruksjonen inni speilet og dørhandtaket er bygget opp av ned på lakken og som du sier fører til vertikale striper. Disse kan fjernes med poleringsmaskin og en spesiell slipende væske på en roterende svamp, er det grovt kan man fjerne det med litt 800-1200 grad våtslipepapir og deretter polere. Men vær ogs man må ikke slipe gjennom klarlakken.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger