0

xc60 2014 Hva bør

spurt 2020-08-30 07:00:34 +0100

Hei Benny jeg er på utkikk etter en Volvo XC 60 2014 som har gått rundt 200000km hva bør jeg se etter på disse bilene ? MVH TOM

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-01 09:14:01 +0100

Heisann, Tom!

Volvo XC60 både her vært og er fortsatt en stor suksess for Volvo. Den har i flere år vært merkets mestselgende modell. Det gjør at det finnes godt med brukte biler på markedet også. De billigste får man nå for under 100.000 kroner. Da av første årgang, 2009, og som har gått langt. En hel og pen 2014 modell, som du har sett på, må man fortsatt betale godt over 200.000 kroner for om den ikke har gått for langt.

Bilene er fortsatt ettertraktet på bruktmarkedet. Fine eksemplarer selges fort. Bilene kan beskrives som trygge, komfortable og sikre. Volvo mente dette var verdens sikreste bil da den ble lansert. De fikk imidlertid ikke lov til å markedsføre den som det, da det bikke kunne bevises at det var slik.

Men selv om det er mye godt å si om XC60 så er ikke modellen helt feilfri. Det er en del punkter man bør sjekke litt nøye før kjøp. XC60 har hatt en del ulike elektriske «bugs». Det er derfor veldig viktig å sjekke at alle elektriske funksjoner fungerer som de skal. Problemene har vært på alt fra parkeringssensorer, dieselvarmer, alarmen, klimaanlegg og ulike falske feilmeldinger. Det er både irriterende og det kan være vanskelig å finne ut av.

Automatgirkassene er heller ikke feilfrie, og det blir fort veldig dyrt om ting går galt. Ting som dekk, bremser, forstilling og hjuloppheng bør også sees nøye over før kjøp av XC60. Selvfølgelig bør servicehistorikken være komplett, og bilen bør ha en ryddig eierhistorikk også. Er man ikke bilkyndig selv kan en NAF-test eller lignende absolutt være på sin plass før man handler.

Leter man opp et pent eksemplar i god teknisk stand så mener jeg at dette er både et smart og godt bruktbilkjøp som kan gi mye eierglede også de kommende årene. Som familiebiler den fortsatt fin, med gode seter, grei plass, god komfort og framkommelighet. Samtidig som den fortsatt byr på en ørliten liten dose status.

Ønsker deg lykke til med bilkjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger