0

Volvo s90 T8

spurt 2020-08-31 10:44:27 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Det er blitt utrolig mange billadere å velge mellom, både for hybrid og elbiler. Ser at Volvo selv tilbyr en vegglader til litt over 10 000.- men ser også at noen tilbyr ladere med samme kW og A, til halve prisen. Er det mer å ta hensyn til? Kan du anbefale en lader til en Volvo s90 T8?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-08-31 11:44:00 +0100

Du har helt rett – det er en hel jungel av ulike ladere der ute. Jeg har dessverre ikke oversikten over alle eller nok kjennskap til alle til å kunne anbefale en produsent framfor en annen.

Men jeg tenker at Volvo har bygget sin for nettopp Volvo og at de to bør «spille» godt sammen. Selv om den er ganske kostbar.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-08-31 14:27:54 +0100

Kloke ord fra Benny, sannsynligvis har også Volvo sørget for å etablere samarbeidsavtaler med autoriserte installatasjonsfirmaer over det ganske land. Det siste er en viktig del for å være sikker på at man har en forskriftsmessig installasjon, og bare så det er sagt: det er litt mer enn kW og A med i bildet her: rett nok er det gammeldags IT-nett i store deler av landet, men bor du i sørvest har du (som oftest) trefase-inntak og TN-nett. Sistnevnte er nå nær enerådende ved nye utbygninger, så det går sakte, men sikkert mot et bedre nett for oss alle. Forbrukeren bør ha et forhold til dette, spesielt om han bor i et område med TN-nett, men for alle praktiske hensyn: dette holder el-installatøren styr på for oss :-) Ja, teoretisk kan du spikre opp en lader selv, men det er gode grunner til at det er etablert et sett av forskrifter for nettopp slik tilkobling. Man tuller ikke med elforskriftene, når man kjøper en dyr bil er dette definitivt ikke det punktet man skal spare på!

Ellers er ikke 10.000 spenn spesielt dyrt for en lader, kan hende det er inkluder installasjon? Det er som nevnt over, litt mer enn kW og A med i bildet. Uavhengig av hva man måtte mene om Volvo Norge, jeg er rimelig sikker på at "moderfirmaet" har mer enn en finger med i valget av lader her, Det betyr som Benny sier, en lader som er spesifiert for å fungere godt til den aktuelle bilen. Jeg ville ikke vært i tvil, men du kan selvfølgelig gå dypere i spesifikasjonene og lete opp en tilsvarende lader gjennom f.ex din lokale elektro-installatør. Ja, dette kan være like bra, og du kan spare litt, men igjen, vær nøye med at det er et liikeverdig produkt - kjøp IKKE noe billig-ræl! Det er så enkelt som at dette med å produsere kraftelektronikk er en krevende disiplin, det er ingen snarveier her om produktet skal holde mål. I andre sammenhenger ville man vel sagt at man får det man betaler for. Dog, et forbehold her: den norske bilbransjen er ikke kjent for å gi ved dørene. Så sjekk endelig alternative, men kjøp ikke lader ala Biltema eller over disk på Elkjøp! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-11-26 21:30:59 +0100

Otrolig bil! Vi fick tyvärr lämna tillbaka vår nyligen, men nu har vi en s90 till barnen istället... Alltid något!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger