0

Lage en artikkel om min bil som er ganske spesiell

spurt 2020-09-04 10:39:09 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Fra jeg var liten så har jeg alltid vært innom som bil entusiast og sett etter biltester, reviews og annet som viser spesielle biler hoss dere over årene. Men nå har tiden kommet hvor jeg ønsker å kunne vise frem min bil hos dere om dere tillater det. Dette er en Opel Corsa GSI 150hk og 210nm som er gjort alt fra motormodifikasjoner til utseende på bilen. Denne er nå bygd om til Opel Corsa Nürburgring version. Bilen min yter nå 240ponnier, med 365nm på fremhjulene. På hjulene så sitter det totalrenovert OPC felger 17'' som er koplet sammen med Michelin Pilot Sport 4 dekk.

Motor er original, med oppgradert dyser, eksos fra Cobra og intercooler. Bak motoren sitter Polyforing som jobber heletiden mot at motoren skal løsne fra chassiet. Lakk er tatt fra Ford som heter Stealth Grey, som ble lakkert av Lakkering Bjerkenes vedsidenav Ford som jeg jobbet på den tid.

Jeg holder på å selge denne med , men hvis jeg ikke får solgt denne for den prisen jeg vil ha så kommer jeg til å ville oppgradere motoren og turbo for mer krefter!

Se annonse for mer info og bilder: Finn.no: https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Broommarked: https://www.broommarked.no/view/109489

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-04 10:48:12 +0100

Såpass ja! Her har du lagt ned en del penger og jobb ser jeg!

Jeg kjørte en periode en Opel Corsa med OPC-styling og med dieselmotor. Husker den som en veldig kul og morsom liten tass! Disse er litt undervurdert på bruktmarkedet. Dessverre.

Gøy å se bilen din! Du kan jo sende inn noen bilder til oss som en «Bilen min-sak». Se link under.

Ønsker deg masse lykke til med salget / evt. Fortsatt ombygging!

Link: https://www.tv2.no/a/3244226/

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger