0

Opel Astra 2013

spurt 2020-09-16 09:27:36 +0100

updated 2020-09-16 09:29:40 +0100

2013, 71 000 km, manuell, bensin. https://www.finn.no/car/used/ad.html?...

Skal kjøpe brukt bil på finn, og har kommet over en mulig bil! Skal sjekke mønsterdybde på sommer og vinterdekk og antall eiere når jeg prøvekjører. Hvilke andre ting kan det være lurt å sjekke? Har ikke funnet noen vanlige feil på denne bilen på nettet.

Ser at den har kjede og ikke registerreim, som er et pluss.

Takk for gode svar på mitt forrige spørsmål om prius (http://benny.tv2.no/question/80747/kj...). De andre priusene jeg viste hadde dog veldig høy km, som kanskje gjør det vanskelig å selge bilen når den tid kommer.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-16 10:55:40 +0100

Heisann! Opel Astra er en glitt glemt og undervurdert bil i bruktmarkedet. Men dette kan være både mye og god bruktbil for pengene. Opel har også tatt et kvantesprang når det gjelder kvalitet de siste årene.

En god sjekk er alltid på sin plass uansett. Men bilen du refererer til virker å være godt fulgt opp. Sjekk likevel eierhistorikk og servicehistorikk, samt slitedeler som bremser og forstilling litt nøye før kjøp.

Den største svakheten på disse bilene har vært en del elektronikk-trøbbel. Sjekk derfor, NØYR, at alt fungerer som det skal før du handler. Det har bla. vært problemer med Eye-systemet som «leser» trafikkskilter, med lys-systemet til frontlyktene som automatisk blender ned etc. Bilene kan også ha litt dårlig lakk, så en nøye sjekk her i godt lys er også på sin plass.

Er bilen hel, pen og i god stand, så tror jeg, som sagt, at dette kan være et godt bruktbilkjøp.

Jeg legger merke til at det ikke står noe om bruktbilgaranti i annonsen. Spør om dette. 3 eller 6 mnd. Garanti hadde gjort handelen tryggere for deg. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger